Eusebi Escarpenter Bodas

Avís legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts són propietat d’Escarpenter Fotògraf, en endavant propietari. Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

– La distribució, modificació, transmissió, còpia, o qualsevol utilització dels continguts del Web amb finalitats públiques o comercials, sense l’autorització del propietari és una infracció penalitzada per la legislació vigent.
– El propietari refusa la responsabilitat derivada d’una mala utilització dels continguts i es reserva el dret d’actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al Web i limitar o no permetre l’accés a aquesta informació de manera temporal o definitiva.
– La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en data de la seva última actualització i ha d’estar considerada com una informació orientadora, relativa als productes i serveis i a altres informacions addicionals.
– El propietari refusa la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines Web i, per tant, no elaborada per el propietari i no publicada amb el seu nom, especialment refusa la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines Web de tercers connectades mitjançant enllaços (links).
– El propietari no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.
– En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

Política de Privacitat

La seva privacitat és important per nosaltres. Per això hem desenvolupat una política de privacitat en la qual descrivim com recollim, utilitzem i emmagatzemem les seves dades. Preneu-vos un moment per conèixer la nostra Política de Privacitat i si necessiteu qualsevol aclariment, contacteu a eusebiescarpenter@gmail.com

Recollida i tractament de dades de caràcter personal

Les dades de caràcter personal són aquelles que poden utilitzar-se per identificar una persona específica.
És possible que li demanem dades de caràcter personal quan es posi en contacte amb nosaltres. Les seves dades de caràcter personal les podem utilitzar d’acord amb aquesta Política de Privacitat per les finalitats que han estat recollides. Així mateix i sempre que vostè ho autoritzi expresament les seves imatges les podrem utilitzar per mostrar els nostres productes i serveis amb finalitats publicitaries.
Aquests són alguns exemples de les categories de dades de caràcter personal que podrà recollir.

Quines dades de caràcter personal recollim?

Podem recollir diferent informació personal, incloent el seu nom, adreça domiciliaria, número de telèfon, adreça de correu electrònic, preferències de contacte i les seves imatges .
Les dades de caràcter personal que recollim ens permeten mantenir-lo informat sobre els nous productes i ofertes.
Si vostè no desitja formar part de la nostra llista de distribució, podrà autoexcloures en qualsevol moment actualitzant les seves preferències.

Divulgació a tercers

No fem mai divulagació de les seves dades a tercers ni es preveu cap divulagació de les mateixes fora de la publicació en la nostra plana web de les imatges autoritzades per aquest ús.

Proveïdors de serveis

Les seves imatges es comparteixen amb empreses que es dediquen al ram en la cadena de producció propia per la elaboració del nostre producte final. Aquestes empreses estan obligades a protegir les seves dades. En el cas de subcontractació de un profesional per la gravació i tractament del seu vídeo aquest profesional es un colaborador de máxima confiança i te signat un compromis d’encarregat de tractament de les seves dades que li aseguren la protecció de les mateixes.

Protecció de dades de caràcter personal

Escarpenter fotògraf pren totes les precaucions recomanades, incloent mesures administratives, tècniques i físiques – per evitar que les seves dades de caràcter personal es perdin, siguin robades, utilitzades indegudament, divulgades, modificades o destruïdes o que s’accedeixin a les mateixes de manera no autoritzada.

Integritat i conservació de dades de caràcter personal

Li garantim que les seves dades de caràcter personal siguin correctes, estiguin completes i es mantinguin custodiades i garantida la conservació de les mateixes.
Conservarem les seves dades de caràcter personal durant el període de temps necessari per complir els fins descrits en la present Política de Privacitat, llevat que la llei ens exigeixi o permeti conservar durant un període de temps més llarg.

Accés a les dades de caràcter personal

Vostè ens pot ajudar a garantir que la seva informació de contacte i les seves preferències siguin correctes, estiguin completes i es mantinguin actualitzades en tot moment accedint al compte eusebiescarpenter@gmail.com. Pel que fa als altres dades de caràcter personal, procurarem permetre accedir-hi perquè pugui demanar-la rectificació en cas de ser incorrectes o la seva eliminació en cas de no estar obligats a conservar-per imperatiu legal o per raons professionals legítimes. Ens reservem el dret a no tramitar les sol • licituds que siguin excessivament reiterades, que impliquin un esforç tècnic desproporcionat, que posen en risc la privadesa de tercers, que resultin inviables o per a les que el dret d’accés no sigui exigit per la legislació local. Les sol • licituds d’accés, rectificació o eliminació podran enviar-se a adreça de correu electrònic per a assumptes de Privacitat.
Menors
No portarem a terme voluntàriament la recollida de dades de caràcter personal relatius a menors de 13 anys sense l’autorització del tutor legal.

Pàgina web

La pàgina web, conté imatges amb autorització explícita del client per la publicació de les mateixes en aquesta pàgina web. Us recordem que en qualsevol moment que ho dessitgeu es poden retirar les mateixes previ avís tal i com li expliquem en el apartat anterior.

Consultes en matèria de privacitat

Si teniu dubtes o necessiteu qualsevol aclariment respecte a la nostra Política
de Privacitat o al tractament de les seves dades, posi’s en contacte amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic eusebiescarpenter@gmail.com

Eusebi Escarpenter © 2019 Fotografía Emocional de Boda. Barcelona, España.

Desarrollado con Bokeh Pro para WordPress

Scroll Up